Еротичните магазини могат да отключат въображението на всеки човек, дори и ако той или тя има самочувствието, че едва ли нещо може да го изненада. Това е по-характерно за мъжете, които държат да изглеждат някак по-покварени и опитни.

Истината, обаче, е, че този тип магазини понякога разполагат с толкова причудливи аксесоари и приспособления, че на лицето на всеки може да се появи искрена изненада, колкото и да има самочувствие на човек с богат опит.

Уникални играчки в еротичните магазини

Определено в еротичните магазини има всичко, в това число и предмети, които изглеждат толкова странно и нетипично, че за един потребител може да е трудно дори да отгатне какво е това.

Тук няма как да не споменем вибро яйцето, което напоследък става все по-популярно. То изпълнява почти същите функции, както и класическия вибратор, но ако някой не ви каже какво е, има голяма вероятност изобщо да не се сетите сами.

Подобно е положението с гъвкавия вибратор, който изобщо не привлича на вибратор, а по-скоро на някаква изкривена дръжка на нещо, като обикновено може да се извива в различна степен, според предпочитанията ви.

Други играчки са още по-нестандартни. Тук влизат аналните тапи и броеници, които изглеждат доста креативно, а това какво да правят с тях, бива оставено на въображението на ползвателите.

Мастурбатори и класически вибратори и дилда

Всеки един уважаващ себе си еротичен магазин трябва да предлага както мъжки мастурбатори, така и класически дамски вибратори и дилда. Това са аксесоари, чието приложение е ясно.

Те са класика, която никога не излиза от мода, а потребителите могат лесно да се досетят за какво точно се използва (разгледайте огромното разнообразие на еротичния магазин Sexo.bg).

Лубриканти

Една от най-купуваните стоки в еротичните магазини са лубрикантите. Те са неразделна част от практикуването на всеки вид секс, като при всички положения могат да изиграят огромна роля за получаването на максимално удоволствие.

Предлагат се различни видове лубриканти, като всеки човек може да избере идеалния, според това какво ще прави с него и за какви точно забавления ще го използва.

Най-универсални и купувани са лубрикантите на водна основа, тъй като са подходящи за всякакви случаи и поводи. Предимството е, че се измиват лесно и се изплакват без проблем, а петна от тях не остават.

Published by Добри

Поддържам собствен блог с ревюта, като това за евтини хостинг услуги в България, както и предлагам хранителни добавки на добри цени в kolastra.eu с марка АкваСорс.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *